Massage

Massage modvirker stress, muskelspændinger samtidig med oplevelsen af velvære. Jeg inviterer dig indenfor i en verden, hvor du vil opleve afspænding, ro samt få vejledning til, hvordan du bedst plejer din krop og sjæl. En velplejet krop øger dit selvværd og får dig til at føle fuld af ny vitalitet. Herunder kan du læse om de forskellige massagebehandlinger jeg tilbyder.

Klinisk Kropsmassage - 499,-

En komplet og dybdegående klinisk kropsmassage til intensiv behandling af infiltrationer, muskelspændinger, belastningsskader, samt smerter i fx hoved, ryg, skulder, nakke, arme, lænd og ben m.m.

Behandlingstid: 50 min.

Ryg- og skuldermassage - 349,-

En komplet og dybdegående klinisk massage på nakke, skulder og ryg til intensiv behandling af infiltrationer, muskelspændinger, belastningsskader og smerter i fx nakke, skulder og ryg.

Behandlingstid: 30 min.

Ansigt, nakke og hovedbundsmassage - 349,-

En terapeutisk og afstressende akupressur-massage, hvor hele ansigtet, nakke og hovedbunden masseres blidt. Velegnet til afstresning, spændingshovedpine, spændinger i kæben m.m.

Behandlingstid: 30 min.

HotStone kropsmassage - 549,-

Luksuriøs, blid og terapeutisk kropsmassage med varme lavasten og fugtgivende lavendelolie. Virker meget afstressende og afslappende på både krop og sind. En blid massageform for total oplevelse af luksus og velvære.

Behandlingstid: 60 min.

HotStone rygmassage - 395,-

Luksuriøs, blid og terapeutisk kropsmassage med varme lavasten og fugtgivende lavendelolie. Virker meget afstressen og afslappende på både krop og sind. En blid massageform for total oplevelse af luksus og velvære.

Behandlingstid: 30 min.
 

Aromaterapi - 549,-

Wellness kropsmassage i vidunderlige og sanselige naturolier tilpasset og specialblandet efter behov f.eks. slankende olie, anticellulite olie, opfriskende olie, rensende olie med mere. En blid og vidunderlig aromatisk massage, som stimulerer både krop og sind i mange dage.

Behandlingstid: 55 min.

StressLess - 700,-

Forskellige livsvilkår som stress, depression, sorg og vrede sætter sig i kroppen. Typisk går vi alt for længe rundt med det. Kroppen og sindet er nært forbundet, hvorfor det er vigtig at pleje begge dele. Denne behandling har en positiv effekt på både krop og sind, og der arbejdes med en dybdegående og pulserende massage. Der arbejdes ligeledes med kroppens energisystem gennem akupressurpunkter, zonetryk og triggerpunkter.

Behandlingstid: 60 min.